Dålig uppdatering

Kan ju passa på att slänga in ett inlägg medans jag ha tid, ha tänkt försöka starta upp och börja blogga igen eftersom det nu mera går att uppdatera genom iphone appen.

Mycket och ingenting har hänt sen sist jag skrev, strax efter söderhamns tävlingen hade Wilma gjort illa ett framben som svällde upp rejält men dom hittade inget fel på varken senor, gaffelband eller dylikt inne på nån klinik utan det var troligtvis en sträckning så hon fick vila i 2-3 v sen började jag sätta igång henne och hon är nu igång igen dock väldigt lugnt än vi ökar på sakta men säkert.

Hon har blivit en riktigt bestämd dam, och fått för sig att hon INTE kan skritta utan hon flyttar sig sidvärts så just nu tränar vi som sjutton på atft bara kunna rida inne på en ridbana igen utan att hon ska stå och sparka emot mina skänklar osv. Så hoppas det försvinner snart går lixom inte att arbeta henne riktigt. och det beror inte på något med frambenet som svällde utan att efter jag jobbat skänkelvikning vill hon vara duktig och göra det så fort jag råkar nudda henne go stumpan i övrigt flyter det på bra hon är världens goaste och riktigt läcker när hon väl kommer till jobb ♥

Ida hon fick sig en vila hon med i samma veva med Wilmas framben men hon är fin hon med, hon börjar förstå mer och mer vad det är jag vill och kunna skritta på utan att trippa osv. Så det blir galant det här.


RSS 2.0