Om mig

Ny blogg och denna kommer vara lösenordsskyddad åtminstonde till en början. Anledningen till att jag vill ha den lösenordsskyddad är för att jag ska kunna vara mer öppen av mig och dela sånt som jag kanske inte vill att alla ska kunna läsa.
 
Som sagt så känner säkert dom flesta mig som kommer läsa min blogg och därför tar jag bara lite kort om mig själv;
Jag är 20 år, bor i Sundsvall i ett hus med min sambo Björn vi har tillsammans världens finaste son som nu är 4 månader och är född 130907.
Håller på med hästar och har två egna som betyder sjukt mycket för mig, den ena "Wilma" tävlar jag i dressyr med och hon är en nordsvensk (väldigt vacker sådan) har ridit in och haft henne sen hon var tre år och den andra är ett varmblod och heter Ida henne har jag omskolat från travare till ridhäst men har pga skada och min graviditet vilat sammanlagt i nästan 1,5 år nu men ska sättas igång när jag hinner med mig.
 
 
Kan även berätta att jag kommer använda denna blogg till att kunna skriva om en sak som ibland kan få mig att tappa andan, få mig att känna mig som den sämsta mamman som finns och det som ger mig ångest - maten! Jag har tidigare haft problem med ätstörningar och trots att jag är fri ifrån dom så har jag fortfarande hjärnspöken som jag jobbar med.
 
Jag kommer bygga på bloggen allt eftersom och till en början kommer nog utsidan vara rätt tråkig men det får ni stå ut med.
 
 

RSS 2.0